Филтри

КАТЕГОРИИ

 

Новини

Пестим енергия на Техническия панаир в Пловдив, 26.09 - 01.10.2016

На панаира ще има възможност за поръчка и закупуване на стоки на преференциални панаирни цени. На щанда ни ще можете да видите разнообразие от отоплителни уреди, сред които:

Прочети още →

Пестим енергия на Международното изложение в Истанбул, май 2016

Пестим енергия посети Техническото изложение в града на лалетата тази пролет.

Прочети още →

Отоплителните панели InfraHEAT на изложението 'Светът на мебелите', 19-23 април 2016г.

Oт 19-ти до 23-ти април 2016г. в Интер Експо Център - гр. София се провежда изложението Светът на мебелите. Тази година в зала 2, на щанд А13 посетителите могат да видят и да усетят един от най-популярните продукти на Пестим енергия през изминалия сезон - инфрачервените отоплителни панели InfraHEAT.

Прочети още →

Скъпи дами, мъжете също могат да чистят!

Специално за 8-ми МАРТ в гр.Сливен предлагаме демонстрация на роботизираната прахосмукачка iRobot, както и 10% отстъпка за модел Roomba 621!

Заповядайте в шоу-рума ни на адрес гр.Сливен, ул. "Джеймс Баучер"-7.

Прочети още →

Специални отстъпки по време на Пловдивския панаир, 28.09 - 03.10.2015г.

И тази година Пестим енергия ще участва на Международния технически панаир – Пловдив, който ще се проведе от 28ми септември до 3ти октомври 2015г. Заповядайте на нашия щанд 11 F 8, в зала 11!

 

 

Прочети още →

Откриване на нов магазин на Пестим енергия в гр. София

Заповядайте в новия ни магазин в гр. София на ул. Нишава 34А.

 

Прочети още →

Спечели мечтаното пътуване с InfraHEAT и TBI Bank!

В този период всеки клиент, избрал изгодния потребителски кредит на TBI Bank ще има гарантиран малък подарък-изненада!

А двама от участниците ще спечелят голямата награда! Те ще могат да поканят още петима свои приятели или цялото си семейство и да изживеят незабравими мигове на страхотна яхта, с екипаж и професионален кетъринг, сред морските вълни. Ще посетят интересни места и ще се забавляват заедно в продължение на четири дни.

Прочети още →

Пестим енергия стана победител в конкурса "Големите малки"

„Пестим енергия“ стана победител в първия национален конкурс Големите/Малки, организиран от "Труд" и "24 часа". Компанията беше наградена заедно с останалите финалисти на специална церемония в резиденция „Лозенец“, гр.София, организирана от Медийна група България.

Прочети още →

Енергоефективни щори и отоплителни панели InfraHEAT - Интер Експо Център, 11-13 март, 2015

Заповядайте в зала 1 на Интер Експо Център София, за да видите на живо енергоефективните вътрешни щори и инфрачервените отоплителни панели InfraHEAT! Изложението се провежда от 11 до 13 март, 2015г. Време за посещение: от 10 до 17:30 часа.

Прочети още →

Щастливото семейство, спечелило конкурса на InfraHEAT тази година

Честито на сем. Андрееви от гр. София, които спечелиха Конкурса на InfraHEAT за 2014г.! Като победител в конкурса, сем. Андрееви получава безплатни отоплителни уреди InfraHEAT за техния дом. Едновременно с това, апартаментът на семейството ще служи като тестов обект, където ще бъдат месечно замервани отоплителните функции на панелите InfraHEAT, според характеристиките на всяко помещение. Една от причините да изберем това жилище е, че в семейството има деца с астма. Ще очакваме коментари как се чувстват те в дом, отопляван с панелите InfraHEAT. Освен това, жилището е с три изложения, което дава чудесна възможност да бъдат проверени качествата на инфрачервените панели.

Прочети още →
«1 2 3 4»Страница 1 от 4
Върни До Горе