Филтри

КАТЕГОРИИ

 

Hot Yoga за всеки у дома с панел InfraHEAT

Дата: 16 Дек 2017

Терминът Far Infrared Hot Yoga добива все по-голяма популярност в Западна Европа, а вече се среща и в България. Hot Йога студията са оборудвани с далековълнови инфрачервени отоплителни панели.

Студио за йога инфрачервено отопление

Инфрачервената светлина няма нищо общо с ултравиолетовата светлина, всъщност тя има обратен ефект – намалява фините линии и бръчки. Това е най-естественият вид предаване на топлина, който познаваме.

йога с инфрачервено отопление

Практикуването на йога под дълговълнови инфрачервени лъчи въздейства благоприятно на тялото в много направления. То много се доближава до практикуването на йога на чист въздух под Слънцето. Влагата е оптимална за здравето, тъй като няма изсушаване на въздуха. Тялото се зарежда с енергия и се освобождава от токсините. При практикуването на йога (и какъвто и да е друг спорт) под дълговълнови инфрачервени лъчи, усилваме положителния ефект на всички ползи, които йогата носи – подобряване на гъвкавостта и подвижността на ставите, намаляване на мускулната скованост, подобряване на кръвообращението, подобряване на сърдечната функция, намаляване на стреса, подобряване тонуса на кожата, намаляване на възпаленията.

проникване на лъча

IR лъчите проникват под повърхността на кожата, като облекчават от артритни до мускулни болки, чрез подобряване на кръвообращението. Доброто кръвообращение, от своя страна спомага за снабдяването на клетките с кислород и за отпускане на мускулите. При продължителна употреба се установява подобряване на еластичността и общия вид на кожата, както и изглаждане на фините бръчки и линии.

IR infrared

Технологията, вградена в инфрачервените панели InfraHEAT, е една от водещите в Европа, използвани при изграждането на такъв тип йога студиа. InfraHEAT панелите са далековълнови отоплителни уреди, които излъчват 93% от топлината си във вид на лъч. С доказана висока ефективност на излъчване и покриване на Европейските стандарти за качество и надеждност. Благодарение на компактните размери и икономичните мощности, всеки от нас би могъл да се снабди с такъв панел у дома и да се възползва от възможностите на Hot Yoga. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе