Език & Валута:
BG / BGN
Език
Валута
 • USD
 • EUR
 • BGN
0
Език & Валута:
BG / BGN
Език
Валута
 • USD
 • EUR
 • BGN
 •    
Вижте всички статии

5 предимства на вентилатора с водна мъгла пред климатика

5 предимства на вентилатора с водна мъгла пред климатика

 1. Охлаждането с водна мъгла е полезно за здравето ни.

Охлаждането посредством изпаряване е естествен процес - човешкото тяло се поти, потта се изпарява и по този начин тялото ни се охлажда. Вентилаторите с водна мъгла разпръскват водни микрокапки във въздуха, те поглъщат топлината от него и се изпаряват. Охладеният по този начин въздух е зареден с отрицателни йони, предоставяйки ни здравословна среда. Освен това, йонизираният и овлажнен въздух ни предпазва от дехидратация в летните жеги.

 1. Охлаждането с водна мъгла е по-изгодно.

За разлика от климатиците, вентилаторът използва много малка мощност, за да разпръсква водна мъгла, микрокапките се изпаряват, отнемайки топлината от въздуха. На места, където климатът е сух и горещ, вентилаторът с водна мъгла е чудесно решение за охлаждане и на открито. Всъщност колкото е по-сух и горещ околния въздух, толкова по-ефективно работи вентилатора, т.е. точно когато ни е най-необходим.

 1. Охлаждането с водна мъгла е екологично чисто и щади околната среда.

Той използва енергията на изпарената вода, затова е екологична алтернатива на климатиците, ефективен е и щади околната среда. Това ни позволява с малка мощност да охладим голяма площ. Вентилаторите с водна мъгла нямат нужда от фреон, използват единствено вода, която разпръскват в атмосферата.

 1. Вентилаторите с водна мъгла са портативни и могат лесно да бъдет местени и ползвани там, където е необходимо, дори и навън!

Вентилаторът с водна мъгла не се инсталира и няма нужда от специален монтаж, просто се поставя там, където е необходим, резервоарът му се пълни с вода и е готов за употреба. Повечето модели са предвидени и за употреба навън, можем да го сложим в двора си или на терасата, където той ще бъде наистина ефективен.

 1. Вентилаторите с водна мъгла доставят максимален комфорт.

Все пак, идеята да ползваме такава машина е да се чувстваме комфортно. Много хора си мислят, че ползвайки такъв вентилатор ще се намокрят. Това няма как да стане, тъй като вентилаторът разпръсква във въздуха неовъобразимо малки водни капки, които охлаждат въздуха посредством изпарение. Обикновено при охлажадането по този начин, температурата на въздуха спада с около 8 градуса. Усещаме комфротен хладен бриз, без опасност от термичен шок.

               

                Разгледайте нашата гама от вентилатори с водна мъгла на този линк
www.pestimenergia.bg /ventilatori-s-vodna-magla и заповядайте в някой от нашите шоуруми, за да усетите сами прохладата и комфорта, които могат да се постигнат единство чрез ефекта на водната мъгла.

                Свържете се с нас, за консултация с нашите инженери на безплатния ни телефон: 0800 11 018 или през нашия сайт.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
 • Ranessa
  It\'s great to read something that\'s both enjoyable and provides prsgiatmadc solutions. http://lrwbxnbzces.com [url=http://dtfyffb.com]dtfyffb[/url] [link=http://njbomtduxay.com]njbomtduxay[/link]
  Отговори ›
 • Loren
  What a <a href=\"http://mipvjeb.com\">plurseae</a> to meet someone who thinks so clearly
  Отговори ›
 • Mimosa
  That takes us up to the next level. Great pogstni. http://huhmkrr.com [url=http://guadzeuiiyf.com]guadzeuiiyf[/url] [link=http://jwybotztziv.com]jwybotztziv[/link]
  Отговори ›
 • Malerie
  Thanks for <a href=\"http://mkzengzw.com\">stiratng</a> the ball rolling with this insight.
  Отговори ›
 • India
  Mary these look tefcriir! I make these at christmas time and we call these crinkles. Now I want to make christmas cookies and listen to some christmas tunes. :)
  Отговори ›
«1»