Филтри

КАТЕГОРИИ

 

Осигуряване на безопасна среда в детски заведения и училища със системите за дезинфекция на въздух Sitair MCmini

Дата: 11 Сеп 2020

Решението за присъствено стартиране на обучението за всички ученици и във всички училища в условията на продължаваща пандемична ситуация ни изправя пред ново предизвикателство на прага на учебната 2020/2021 г. – да опазим здравето на децата и на работещите в системата на образованието в среда, обусловена от разпространението на COVID-19. 

Проучване на Сигнифай и Бостънския университет, което потвърждава ефективността на източниците на светлина UV-C за деактивиране на вируса, причиняващ COVID-19, може да прочетете тук.

„Пестим енергия” ООД предлага възможности за осигуряване на максимално обезопасена среда в детски и училищни заведения  с различни системи за дезинфекция на въздуха в обществени помещения.

Препоръчителен вариант  за дезинфекция на въздух  - със системите Sitair MCmini.

Sitair MCmini 20 /за помещения до 40 м3/ -  https://pestimenergia.bg/product/2637/sistema-za-dezinfektsia-na-vazduh-v-pomeshtenia-sitair-mcmini-20.html 

Sitair MCmini 40 /за помещения до 80 м3/ - https://pestimenergia.bg/product/2638/sistema-za-dezinfektsia-na-vazduh-v-pomeshtenia-sitair-mcmini-40.html

За помещения с обем над 80 м3 се монтират няколко уреда.

Тези системи могат да работят 24 часа в денонощие. Не влияят отрицателно на хора, животни, растения. Не настъпват промени в предметите и мебелите от пластмаса.

Устройствата могат да бъдат инсталирани в класни стаи, физкултурни салони, детски центрове - навсякъде, където е възможно да съществуват инфекциозни агенти. За разлика от уредите, които представляват UV лампа, закрепена на пластмасова конзола, моделите на италианската марка Sitair MCmini  са  с корпус от неръждаема стомана и вграден вентилатор. UVC  лампата обеззаразява въздуха вътре в уреда, което позволява уредите да работят в присъствието на хора. Самите лампи са европейско производство. Поддържат се на склад като резервни части. 

Уредите Sitair са сертифицирани.

За информация и поръчки – моля пишете на e-mail: info@pestimenergia.bg. 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе