Език & Валута:
BG / BGN
Език
Валута
  • USD
  • EUR
  • BGN
0
Език & Валута:
BG / BGN
Език
Валута
  • USD
  • EUR
  • BGN
  •    
Вижте всички статии

"Пестим енергия" на Международен панаир - Пловдив, 24-29 септ. 2012г. - палата 10, щанд 10М3

 

„Пестим енергия” ООД ще участва с изложбен щанд на Международния технически панаир в Пловдив, който ще се проведе от 24-ти до 29-ти септември 2012г. Посетителите на изложението ще имат възможност да се докоснат до нови енергоефективни ОВК (отопление, вентилация, климатизация) съоръжения и ВЕИ (възобновими енергийни източници) технологии, които „Пестим енергия” предлага.

На нашия щанд ще можете да видите и усетите отоплителните инфрачервени панели InfraHEAT. Създадени по нова технология, основаваща се на използването на въглероден графит полиамид, инфрачервените панели са нова система за отопление, която позволява да спестявате енергия, като едновременно с това внася стил и комфорт в дома или на работното място. Този вид отопление е не само ефективно и икономично, но и здравословно – бебета в кувьозите също се отопляват с инфрачервени лъчи! Лесни за експлоатация, инфрачервените панели InfraHEAT не се нуждаят от поддръжка, имат дълъг живот и нисък разход за електроенергия. Спомагат за запазване на топлината в помещението дори при отворен прозорец благодарение на затоплянето на стени, тавани и под. Освен това са невероятно компактни с дебелина само 2.5 см - не заемат място, а допълват интериора. Предлагат се различни модели - бели панели с алуминиева рамка, панели от черно или бяло стъкло, панели-огледало. За любителите на изкуството, предлагаме и отоплителни панели – картини. Изберете изображението сами - семеен портрет, любима снимка, пейзаж, детска анимация, модерно изкуство.

Термокерамичните изолационни покрития СуперШилд и ТермоШилд са друг наш продукт, чийто свойства можете да изпитате по време на изложението. Термопокритията осигуряват изолация на помещението само чрез боядисване! Стената боядисана със СуперШилд е с топла повърхност, което не позволява образуването на конденз и мухъл, а нанесената на 2 ръце термобоя се равнява като топлоизолационен ефект на 3 см стиропор. Създадени по технология, разсекретена от НАСА преди около 20 години, термопокритията ТермоШилд са вече повече от 10 години на българския пазар и се радват на широко приложение.

За тези и още много иновативни решения за ефективно отопление и охлаждане можете да научите от нашите специалисти - заповядайте в Палата 10 Щанд 10M3.

Инфрачервени отоплителни панели InfraHEAT

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари