Филтри

КАТЕГОРИИ

 

“Пестим енергия” откри щанд в МОЛ Галерия в Стара Загора!

Дата: 17 Дек 2012

 
Посетителите на мола ще имат възможност да видят и усетят топлината на отоплителните инфрачервени панели InfraHEAT. Създадени по нова технология, основаваща се на използването на въглероден графит полиимид, инфрачервените панели са система за отопление, която позволява да спестявате енергия, като едновременно с това внася стил и комфорт в дома или на работното място.“Пестим енергия” откри изложбен щанд в МОЛ Галерия, гр. Стара Загора, на който представя ново поколение отоплителни уреди. 

Този вид отопление е не само ефективно и икономично, но и здравословно – бебетата в кувьозите също се отопляват с инфрачервени лъчи! Лесни за експлоатация, инфрачервените панели InfraHEAT не се нуждаят от поддръжка, имат дълъг живот и нисък разход за електроенергия. Спомагат за запазване на топлината в помещението дори при отворен прозорец, благодарение на затоплените стени, таван и под. Освен това са невероятно компактни с дебелина само 2.5 см – не заемат място, а допълват интериора. Предлагат се различни модели – бели панели с алуминиева рамка, панели от черно или бяло стъкло, панели-огледало. Приемат се индивидуални поръчки. Отоплителният панел може да бъде направен като семеен портрет, любима картина на стар майстор, пейзаж, детска анимация, модерно изкуство.

Термокерамичните изолационни покрития СуперШилд интериор и екстериор са друг продукт, чийто свойства можете да проверите на щанда.

Термопокритията осигуряват допълнителна изолация на помещението само чрез боядисване! Стената, боядисана със СуперШилд, е топла при докосване. Това не позволява появата на конденз и мухъл. Нанесената на две ръце термобоя намалява “изтичането” на топлина през стената с до 15%.

За тези и още много иновативни решения за ефективно отопление можете да научите от нашите специалисти – заповядайте в МОЛ Галерия, първо ниво.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари

Най-търсени

Цифров въздушен охладител за домашно ползване - AER DOMUS, 45W

Уред за охлаждане AER DOMUS, 170W

-22%
Цена:360.00 лв
Каталожна цена:459.00 лв
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:360.00 лв
Каталожна цена:459.00 лв
Отстъпка:99.00 лв (21.57%)
Изпарителен охладител 8100

Мобилен изпарителен климатик 8100

-23%
Цена:590.00 лв
Каталожна цена:768.00 лв
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:590.00 лв
Каталожна цена:768.00 лв
Отстъпка:178.00 лв (23.18%)
Върни До Горе