Филтри

КАТЕГОРИИ

 

Пестим енергия на изложението Енергийна ефективност и възобновяема енергия, София, 5-7 март, 2014г.

Дата: 28 Фев 2014

 

Пестим енергия на изложение

 

Пестим енергия ще участва на Конгреса и изложениетоза Югоизточна Европа-Енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници, което ще се проведе в Интер Експо Център – гр. София, от 5ти до 7ми март 2014г.

Конгресът е водещo събитие, което ще покаже новостите в направленията енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници, управление на отпадъците, рециклиране и екология, интелигентни градове. Изложението събира известни местни и международни доставчици и потребители на оборудване, технологии и услуги, а също и професионалисти от частния и публичния сектор. Директни изложители от Австрия, България, Дания, Германия, Италия, Полша, Словения, Швеция, Русия и Швейцария ще покажат своите продукти и ползите от тяхното прилагане, като по този начин допринесат и за устойчивото развитие на региона.

Участието на Пестим енергия ООД е съвместно с Българския индустриален клъстер – гр. Варна. На щанда ни ще можете да получите информация за инфрачервените отоплителни панели InfraHEAT и системите слънчев колектор и бойлер в едно цяло Compact Advanced SolarTechnology.

Очакваме Ви на щанд А23, зала 2!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе