Език & Валута:
BG / BGN
Език
Валута
  • USD
  • EUR
  • BGN
0
Език & Валута:
BG / BGN
Език
Валута
  • USD
  • EUR
  • BGN
  •    
Вижте всички статии

Пестим енергия стана победител в конкурса "Големите малки"

Пестим енергия стана победител в конкурса

Пестим енергия стана победител в конкурса "Големите малки"

„Пестим енергия“ стана победител в първия национален конкурс Големите/Малки, организиран от "Труд" и "24 часа". Компанията беше наградена заедно с останалите финалисти на специална церемония в резиденция „Лозенец“, гр.София, организирана от Медийна група България.

 

Грамота от конкурса Големите Малки

 

На събитието присъстваха президентът Росен Плевнелиев, вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на икономиката Божидар Лукарски, както и други високопоставени гости.

 

Пестим енергия ООД е победител в конкурса Големите Малки

 

Конкурсът цели да насърчи развитието на малкия и среден бизнес в България. 15–те финалисти, сред които „Пестим енергия“, печелят награден фонд на стойност 10 000лв. Идеята е той да бъде изплатен под формата на реклама в печатните и онлайн издания на „24 часа“ и „Труд“.  „Щастливи сме, че заслужихме това отличие! В малкия бизнес парите никога не стигат за реклама.“, единодушни бяха наградените участници.

В конкурса са взели участие 170 български малки и средни предприятия.

“Изборът на 15-те бе изключително труден“, каза Иван Михалев, търговски директор на Медийна група България, председател на журито и инициатор на идеята за конкурса Големите/Малки. „Надпреварата показа, че има бизнес в България, който се справя добре в кризата и може да служи за пример на всички малки и средни предприятия, а защо не и на големите. Инциативата ще стане ежегодна!“, допълни още той.

 

Пестим енергия ООД

 

„Огромно благодаря към журито и организаторите! За нас това е едно много ценено и заслужено отличие!“ , Екипът на Пестим Енергия.

Прочетете повече в рубриката на в. 24 часа "Големите/малки".

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари