Език & Валута:
BG / BGN
Език
Валута
  • USD
  • EUR
  • BGN
0
Език & Валута:
BG / BGN
Език
Валута
  • USD
  • EUR
  • BGN
  •    
Вижте всички статии

Спечели мечтаното пътуване с InfraHEAT и TBI Bank!

Спечели мечтаното пътуване с InfraHEAT и TBI Bank!

 

Лятно приключение от InfraHEAT

 

Колебаете ли се дали да инвестирате в отоплителен уред през лятото? Разбира се, в момента инфрачервените отоплителни уреди са на преференциални летни цени... Но струва ли си да спестим от лятната си почивка заради зимния комфорт? Вече не е нужно да избирате, защото можете да имате и двете!

Традиционната лятна промоция на InfraHEAT  продължава до края на месец Август’15. Всеки има възможност да избере отоплителен уред за своите нужди, разнообразието от модели и приложения е неизброимо! От инфрачервени отоплителни панели, които дискретно затоплят дома, до влагозащитени нагреватели за терасата и двора!

В същия период – до края на Август’15 тече промоционалната кампания на TBI Bank! Всеки закупил отоплителен уред на изплащане, ще има право на гратисен период до есента, промоцията позволява да бъде закупен отоплителен уред на преференцилна лятна цена, а да бъде изплатен по-късно, по време на отоплителния сезон.

В този период всеки клиент, избрал изгодния потребителски кредит на TBI Bank ще има гарантиран малък подарък-изненада!

Двама от участниците ще спечелят голямата награда! Те ще могат да поканят още петима свои приятели или цялото си семейство и да изживеят незабравими мигове на страхотна яхта, с екипаж и професионален кетъринг, сред морските вълни. Ще посетят интересни места и ще се забавляват заедно в продължение на четири дни.

Това се казва приятна изненада за лятната ваканция, нали?

Пожелаваме ви да спечелите прекрасното пътуване, да се радвате на слънчево лято и да сте изпълнени с позитивно настроение!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари