Език & Валута:
BG / BGN
Език
Валута
  • USD
  • EUR
  • BGN
0
Език & Валута:
BG / BGN
Език
Валута
  • USD
  • EUR
  • BGN
  •    

"Пестим енергия" ще участва на изложението 'Интелигентни сгради', 29-31 май 2013г., Интер Експо Център, гр. София

Дата: 2013-05-07

Изложение Интелигентни сгради

 

„Пестим енергия” ООД ще участва с изложбен щанд на изложението 'Интелигентни сгради', което ще се проведе от 29-ти до 31-ви май 2013г. в Интер Експо Център, гр. София, като част от Конгреса и изложението за Югоизточна Европа 'Енергийна ефективност и възобновяема енергия'. Посетителите на изложението ще имат възможност да се докоснат до новите енергоефективни съоръжения и технологии, които „Пестим енергия” предлага. Заповядайте на щанд 1- А27.

Някои от продуктите, които ще бъдат изложени:

Създадени по нова технология, основаваща се на използването на въглероден графит полиамид, инфрачервените панели са нова система за отопление, която позволява да спестявате енергия, като едновременно с това внася стил и комфорт в дома или на работното място. Този вид отопление е не само ефективно и икономично, но и здравословно – бебета в кувьозите също се отопляват с инфрачервени лъчи! Лесни за експлоатация, инфрачервените панели InfraHEAT не се нуждаят от поддръжка, имат дълъг живот и нисък разход за електроенергия. Спомагат за запазване на топлината в помещението дори при отворен прозорец благодарение на затоплянето на стени, тавани и под. Освен това са невероятно компактни с дебелина само 2.5 см - не заемат място, а допълват интериора. Предлагат се различни модели - бели панели с алуминиева рамка, панели от черно или бяло стъкло, панели-огледало. За любителите на изкуството, предлагаме и отоплителни панели – картини. Изберете изображението сами - семеен портрет, любима снимка, пейзаж, детска анимация, модерно изкуство.

  • Системи за безжично управление с интелигентни термостати

Kонтролиране на различни температури в стаите на цялото жилище или офис от централен модул или чрез отделни термостати, с които се пести от 23% до 46% енергия!

  • Инфрачервени уреди MO-EL за отопление на външни площи

Голямо разнообразие от инфрачервени отоплителни уреди за външни площи. Mo-El е първата оригинална патентована IP65 водоустойчива система за инфрачервено отопление. Всички модели се произвеждат в Италия, имат италиански дизайн и инженеринг. Отоплителните уреди на Mo-El са сертифицирани по IMQ и отговарят на най-строгите Европейски норми.

Термопокритията осигуряват изолация на помещението само чрез боядисване!  Стената боядисана със СуперШилд е с топла повърхност, което не позволява образуването на конденз и мухъл, а нанесената на 2 ръце термобоя се равнява като топлоизолационен ефект на 3 см стиропор. Създадени по технология, разсекретена от НАСА преди около 20 години, термопокритията ТермоШилд са вече повече от 12 години на българския пазар и се радват на широко приложение.

Предлагат се варианти както за вътрешно боядисване (могат да се комбинират отлично с инфрачервените панели InfraHEAT при липса на изолация, понеже отразяват обратно инфрачервените лъчи вътре в помещението), така и за външно приложение (за предотвратяване прегряването на сградата при продължително слънцегреене или за хидроизолация).

  • Изолационни и строителни енергоефективни материали и рефлективни фолиа

Широка гама висококачествени рефлективни мембрани, отразяващи лъчиста енергия, спиращи течове и подобряващи изолационните свойства на сгради или съоръжения. Използват се за много различни приложения, например предпазване на дървени дограми и традиционни конструкции, мобилни домове, или индустриални сгради; както и при птицеферми и селскостопанства с животни, където е нужно поддържането на определена температура. Спестяват 30% енергийни разходи за отопление и охлаждане. Предлагат се мембрани с определени свойства според материала на повърхността на консктрукцията; ленти за тръбопроводи и въздуховоди и много други. Някои от продуктите са строго спрецифични - например за подово приложение за предотвратяване на навлизането на метанов газ отпод сградата (продуктът беше използван наскоро на Олимпиадата в Лондон).