Език & Валута:
BG / BGN
Език
Валута
  • USD
  • EUR
  • BGN
0
Език & Валута:
BG / BGN
Език
Валута
  • USD
  • EUR
  • BGN
  •    

Иновативни продукти за пестене на енергия ще бъдат представени на Международния панаир в Пловдив тази есен!

Дата: 2014-09-26

За трета поредна година фирма „Пестим енергия” ООД ще участва на Есенния технически панаир в гр.Пловдив. Фирмата е специализирана в областта на ОВК и ВЕИ, като освен търговска осъществява и проектантска и инженерингова дейност. Фирмата е официален вносител и дистрибутор на водещи европейски марки в своята сфера.

Икономично отопление

На изложението посетителите ще имат възможността да видят отблизо и да изпробват инфрачервените отоплителни пaнели InfraHEAT. Инфрачервеното отопление е все по-предпочитано поради многобройните си предимства – икономично е, здравословно и комфортно, не изисква поддръжка. Принципът му на действие е вдъхновен от природата – слънчевите инфрачервени лъчи изминават дългия път в Космоса с минимална загуба на енергия. Когато на пътя на лъчите се изпречи повърхност, енергията им бива поглъщана като се превръща в топлинна. Поради този ефект инфрачервените лъчи носят още наименованието топлинни. Инфрачервените отоплителни тела повтарят този процес като осигуряват мека и комфортна топлина на ползващите ги.

евтино отопление

Освен стилните панели за интериорно приложение, фирмата ще представи и инфрачервени нагреватели за външно приложение. Те са продукт на първата патентована в света технология за водоустойчиво инфрачервено излъчване – IP65, което ги прави подходящи за отопление на оранжерии, автомивки, производствени халета и много други.

външно отоплениевъншно отопление

Освен отоплителните уреди посетителите ще се запознаят и с уникалната цялостна слънчева система Compact – колектор и бойлер в едно цяло!

целогодишна слънчева система

На щанда ще бъдат изложени мини ветрогенератор и фотоволтаична система за битово ползване, особено актуални заради промените в климата, а и поради поскъпването на ел енергията. Сред другите иновативни продукти, които ще бъдат представени са соларни модули за изграждане на фасади, соларни уреди за прогонване на нежелани животни чрез LED светлина, термокерамичните изолационни покрития SuperShield и ThermoMaxx++, високотемпературни термометри, висококачествени манометри и термостати, подвижни мултифункционални батерии.

термобоя срещу мухъл


Всеки, който има желание да види тези продукти на живо може да заповяда на щанда на Пестим енергия ООД в палата 11, щанд Е6 в панаирното градче в Пловдив от 29.09.14 до 04.10.14г.! По време на панаира – специални промоции и отстъпки!