Език & Валута:
BG / BGN
Език
Валута
  • USD
  • EUR
  • BGN
0
Език & Валута:
BG / BGN
Език
Валута
  • USD
  • EUR
  • BGN
  •    

Отоплителните панели InfraHEAT на изложението 'Светът на мебелите', 19-23 април 2016г.

Дата: 2016-04-18

Инфрачервени отоплителни радиатори

 

Oт 19-ти до 23-ти април 2016г. в Интер Експо Център - гр. София се провежда изложението Светът на мебелите. Тази година в зала 2, на щанд А13 посетителите могат да видят и да усетят един от най-популярните продукти на Пестим енергия ООД през изминалия сезон - инфрачервените отоплителни панели InfraHEAT.

Излъчващият инфрачервени лъчи панел е една нова система за отопление, която позволява да спестявате енергия, като едновременно с това внася стил и комфорт във вашия дом или на работното място. Благодарение на инфрачервените лъчи се наслаждавате на един приятен и благотворен източник на топлина за вашето тяло, а иновационната технология намалява значително сметките за електроенергия. Инфрачервените вълни, за разлика от микровълните, са благотворни за човешкото тяло. Една от основните характеристики на отоплителните системи с инфрачервени лъчи е затоплянето на мебели и стени, елиминирането на влагата и осигуряването на комфорт за обитателите. Този вид отоплителна система, за разлика от конвенционалните отоплителни системи, не предизвиква циркулиране на прах във въздуха. Дългият експлоатационен период, дизайнът, липсата на поддръжка, ниският разход на електроенергия и лесният монтаж правят излъчващия инфрачервени лъчи панел предпочитан отоплителен уред.

Очакваме ви!

16 % по-ниски цени за клиентите, направили поръчка по време на изложението и седмица след това!
 
СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ представя разнообразие от мебели и мебелни аксесоари, нови тенденции в сферата интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането.
 
Работно време за посетители: от 19 до 22 април от 10.00 ч. до 18.30 ч., на 23 април от 10.00 ч. до 16.00 ч.
Достъп: с входни билети и покани, на 23 април (събота) входът е свободен
Цена на билет: 5 лв

Петима от посетителите ще спечелят ваучер на стойност 500 лв. за покупка на продукти от фирмите изложители.

Ваучер